Schrijf een Recensie

Laat u ook een recensie achter?

"Wat maakt dit boek bijzonder voor u?"

Naam:

Allard Schutte

Woonplaats:

Westerhaar

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Wij ( mijn vrouw en ik ) hebben onlangs een prachtig schilderij gekocht bij de galerie Kunst voor Kunst te Hengelo, waar we dit boek cadeau kregen. Aangezien ik geen lezer ben heb ik toch een begin gemaakt met het boek en het binnen een week uitgelezen, Prachtig om zo in het leven te staan, Geweldig ook hoe je omgaat met je ziekte Ik ken je verder niet maar wens je alle goeds en gezondheid toe . ( en we zullen zeker nog een keer terugkomen In de galerie )

Naam:

Ans van der Hart

Woonplaats:

Hengelo

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Dit boek is bijzonder omdat het een heel verhaal vertelt van een heel leven.. Het heeft me heel erg verrast en het meest nog doordat er zoveel te bereiken valt ondanks wat beperkingen en als het over Robert gaat, zelfs dankzij die beperkingen. Dat vond ik het meest geweldige om te lezen en om van te leren.

Naam:

Rob Lentelink

Woonplaats:

Hengevelde

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Ik ben zeker geen boekenwurm maar dit boek moest ik absoluut lezen. Mooie verhalen, zowel privé als zakelijk van een zeer creatief man. Leuk om te lezen hoe je met creativiteit veel kunt bereiken en hoe je als kleine partij, door creatief en slim te zijn, het kunt opnemen tegen een grote partij. Het boek is een absolute aanrader!

Naam:

Frans Kattenpoel

Woonplaats:

Hengelo

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Hallo Robert, mooi boek/complimenten! Dapper om jezelf zo een spiegel voor te houden. Veel herkenbare zaken/herinneringen.

Naam:

Judith Mastenbroek

Woonplaats:

Hengelo

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Laat ik voorop stellen dat ik alleen lees op vakantie, zelfbescherming! Want als een boek mij grijpt, dan kan ik niet stoppen en gaat het ten koste van sociale contacten en werk. Dit is dus zo’n boek waarbij je niet kunt stoppen! Eenmaal begonnen, in een adem uitgelezen! Heerlijk dat omdenken! Ik kan het alleen maar aanbevelen aan een ieder om zaken eens van Robert’s perspectief te benaderen. Leef je leven en Robert: bedankt voor een nieuwe invalshoek!

Naam:

Lambert Oude Wesselink

Woonplaats:

Ootmarsum

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Geweldig Boek Robert en geweldige verhalen ! Werkt ook zeer motiverend !

Naam:

Paul Nijenhuis

Woonplaats:

Hengelo

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Allereerst is het boek deels een prettige herbeleving van mijn persoonlijke geschiedenis, verrijkt met prachtig beeldmateriaal. Daarnaast de vele wijze en waardevolle lessen die het boek herbergt en vooral hoe je ook lering kunt trekken uit verkeerde voorbeelden. Natuurlijk heb ik ook veel moeten lachen om de hilarische momenten in het boek, maar wat mij vooral heeft geraakt zijn de ontroerende passages in het boek. Ik pik er eentje uit die bij mij echt binnenkwam. Die gaat over de vraag van Ilonka aan haar vader of hij mee wil naar de echo. Voor Robert een zeer waardevol moment! Hij wil als zoveel vaders het altijd zo goed mogelijk doen voor zijn kinderen. De zwarte bladzijde in dit boek heeft bij hem ongetwijfeld veel vraagtekens opgeroepen of hij tekort geschoten is en wat dit betekent voor de band met zijn kinderen. Ik ken Robert als gevoelsmens, dus weet dat dit spontane verzoek van Ilonka voor hem de bevestiging is dat hij het al met al nog niet zo slecht heeft gedaan. Wat mij betreft een mooi ontroerend moment in een ronduit prachtig boek!

Naam:

Alex

Woonplaats:

Enschede

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Dankzij dit Boek heb ik Robert na vele jaren weer mogen ontmoeten. Op de avond dat we elkaar weer zagen leek het voor mij als of we de dag de voor nog hadden samengewerkt. De klik was er direct weer zoals vanouds en heeft geresulteerd in een hernieuwde samenwerking waar ik iedere dag opnieuw van geniet. Ik heb het boek in één adem uitgelezen met vaak een glimlach op mijn gezicht. De uitstraling van het boek is fanatstisch en zal velen uitnodigen om het te gaan lezen. Ik ben iemand die normaliter geen boeken leest maar deze leest makkelijk weg. Robert bedankt dat ik onderdeel mocht uitmaken van dit fantastische boek!

Naam:

Marcel

Woonplaats:

Monnickendam

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Johan Cruijff zei het ooit: ‘Als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken……..’. Ik heb Robert de laatste 4 decennia letterlijk en figuurlijk niet meer zien sprinten. Hij bedacht op zijn eigen tempo creatieve mogelijkheden en wist zo, zonder te sprinten, concurrenten voor te blijven en een unieke handel op te zetten. Kenmerkend was altijd dat hij een onnavolgbare win-win situatie wist te creëren, inclusief voor hemzelf. Robert geeft aan dat hij zijn leven vanaf zijn vroege jeugd met 1-0 achterstand is begonnen. Ik durf te stellen dat hij uiteindelijk de wedstrijd wél heeft gewonnen. Hulde! Met een lach en een traan laat deze biografie zich lezen als een geschiedenisboek, voor mij meer met een uitroepteken dan een vraagteken, maar een uitroepteken vond hij commercieel gezien natuurlijk niet zo handig…….. Wat overeind blijft is dat het niet anders kan zijn dan dat dit boek inspiratie biedt voor eenieder die denkt te weinig talent te hebben. Iedereen heeft talenten. Soms moet je ze alleen zelf nog ontdekken…….. Robert is het levende bewijs hoe het kan gaan in het leven als je je ervan bewust raakt wat je (on)mogelijkheden zijn. Zijn handreikingen zijn in dit boek, tussen alle anekdotes door, prachtig weer gegeven. Heerlijk toch zo’n broer………..? Dank je wel Robert dat ik jouw belevenissen voor een groot deel van nabij heb mogen meemaken!!! Ik weet zeker dat zelfs ons aller Johan dit boek had kunnen waarderen omdat ik denk dat Cruijff en Robert meer overeenkomsten dan verschillen hebben dan dat je in 1e instantie zou verwachten, mits je de balvaardigheden natuurlijk buiten beschouwing laat….. Conclusie: 5 sterren, gewoon gaan lezen en wachten op deel 2 !!!

Naam:

Mike Bakker

Woonplaats:

Hengelo

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Een mooi levensverhaal van een bijzondere en inspirerend persoon. Ik vond het een geweldig boek om te lezen. Naast leuke en interessante verhalen staan er ook goede tips in!

Naam:

Johnny ter Mors

Woonplaats:

Hengelo

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

Toen ik van Robert hoorde dat hij een boek ging uitbrengen was ik gelijk nieuwschierig. Ik ken Robert vanuit mijn PAV drukwerk tijd en na die tijd heb ik een aantal jaren bij Accoord bv mogen werken. Ik kijk nog steeds met zeer veel plezier terug op mijn tijd die ik bij Accoord bv heb mogen mogen beleven. Geen dag was hetzelfde ik wist om 8 uur smorgens niet wat ik die dag ging doen. Ik heb er zeer veel geleerd en ben er zeker van dan die tijd mij heeft gevormd hoe ik nu in mijn leven sta. Daar ben ik Robert en Hubert ook zeer dankbaar voor. Ik heb het boek in 2 dagen uitgelezen en ik heb diep respect hoe Robert het allemaal voor elkaar heeft gekregen. Natuurlijk ben ik er erg trots op dat ik je kippenvel heb kunnen bezorgen met mijn trompet. Het was een geweldige tijd die ik samen met jou heb mogen beleven. Robert bedankt voor deze mooie tijd en dit boek laat ik vol trots aan anderen lezen zodat hun ook kunnen lezen welke mooie en bijzondere dingen wij samen hebben mogen beleven. Laten we afsluiten met een heerlijke kop koffie met een scheutje Baileys. Robert bedankt het boek heb ik volbewondering uitgelezen en ben er trots op dat ik er in voor kom.

Naam:

A. Brilhuis

Woonplaats:

Apeldoorn

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

In dit boek lees je dat ieder mens capaciteiten heeft hoe verder ik het boek kwam werd dit steeds duidelijker . Wat mij verder bijzondere raakte is het opschrijven en het leven met zijn vrienden en medewerkers ! Hierdoor was het boek met een “?” Geen vraagteken meer.

Naam:

Maico Staal

Woonplaats:

Hengelo

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?

De omslag zorgt zoals het aangeeft al voor veel vraagtekens, hiermee is het boek al direct onderscheidend t.o.v. andere boeken. De combinatie van kleuren en gebrek aan informatie op de cover zorgen er direct voor dat je dit boek gelijk wilt oppakken om het nader te bekijken. Hoewel we het boek nog maar net hebben ontvangen zijn de eerste indrukken erg goed. Een heel leuk / herkenbaar boek is voor veel mensen!

KNAP VAN DOMMIGHEID

RECENSIE

Hier kunt u een recensie schrijven, vul de onderstaande velden in.

Wat maakt dit boek bijzonder voor u?
Woonplaats?